Over ons

Mijn kinderen zijn het mooiste wat mij ooit is overkomen. Ik ben moeder van twee kinderen, mijn zoon is geboren in het jaar 2016 en mijn dochter in het jaar 2021. Tijdens de zwangerschap van mijn dochter dacht ik na over de babyuitzet. Ik kon mij herinneren dat er een aantal artikelen behoorlijk essentieel zijn om de mom to-be het leven gemakkelijker te maken, denk aan een bedje opmaken. Dat vond ik altijd een behoorlijk gepuzzel om het mooi op te maken.  De artikelen die ik graag wilde waren niet verkrijgbaar op de markt.

Mijn schoonmoeder kan heel goed naaien en ik heb haar toen gevraag om een aantal essentiële artikelen voor mij te naaien. Mensen uit mijn omgeving vonden de artikelen mooi en superhandig en zo bleven we spullen maken voor mensen om ons heen. En toen was Joonam geboren.  

 

Joonam is een Perzisch woord, het betekent “mijn ziel, mijn lieverd”

Wij maken eyecatching musthave baby artikelen om jou leven wat  gemakkelijker te maken met een vrolijke touch.

De artikelen die gemaakt worden zijn gemaakt voor jouw kleine zieltjes, jouw wondertjes. Om ze de bescherming en de warmte te bieden vanuit natuurlijke producten. Producten die zacht zijn, goed voor de gezondheid en het welzijn van onze kinderen. Voor nu maar door ons gebruik van duurzame en biologische materialen ook voor latere generaties.

Onze producten worden hand gemaakt. Dit betekent dat elk artikel uniek is en op duurzame wijze is gecreëerd. Omdat elke bestelling door ons persoonlijk in behandeling wordt genomen heb jij de keus om de prachtige artikelen zelf samen te stellen. Wij denken graag met je mee, heb je opmerkingen vragen of tips stuur het door via contact. Wij weten ook hoe leuk het is om dat bestelde artikel zo snel mogelijk in je eigen handen te hebben om te voelen en te ervaren en streven ernaar om de artikelen dan ook de volgende dag bij je af te leveren. Wil je het afhalen? geen probleem laat het ons even weten.   

 

Liefs, 

Joonam

Reactie plaatsen

Reacties

Demi
3 jaar geleden

Voor de fijnste dekentjes en hydrofiele doeken moet je zéker bij Joonam zijn. Fijn materiaal van hoge kwaliteit! 💛 Enorm blij mee!

Seyma
3 jaar geleden

Ik gebruik de Joonam doeken al vanaf de geboorte! De allermooiste kwaliteit, meest zachte hydrofiele doeken ooit! Super zacht voor het kwetsbare huidje van je kindje. Wordt ook geen schuurpapier naar mate je het vaker wast. Enorm blij mee! ❤️

Yara
3 jaar geleden

Ik ben kraamverzorgende en heb nu al een aantal keer met de hydrofiele doeken van het merk Joonam gewerkt. Ze nemen veel vocht op, kreuken niet en zijn van hoge kwaliteit. Ideaal voor pasgeborenen!

Anne
3 jaar geleden

Ik ben super blij met mijn Joonam deken. Ik wil geen andere meer gebruiken zelfs.

Rating: 0 sterren
0 stemmen